Datuk Red ‘Kantoi’ Lagi Dengan Adira, Sahkan Ada Hubungan Dengan Pelakon Wanita N

Sebut sahaja nama ‘Datuk Red’ pasti ramai orang mengenalinya. Usahawan hartanah ini pernah menjadi topik hangat suatu ketika dahulu apabila dia mengahwini penyanyi Adira sebagai isteri keduanya.

Datuk Red juga mempunyai seorang isteri yang mesra disapa sebagai Datin Red dan mereka memiliki tiga orang cahaya mata.

Baru-baru ini Datuk Red atau nama sebenarnya Datuk Seri Adnan Abu, 39, dipercayai sedang rapat dengan seorang pelakon wanita bernama N dan suami kepada Adira ini telah mengesahkan khabar angin tersebut.

Menurut Datuk Red, hubungannya dengan pelakon N tersebut telah terjalin sejak beberapa bulan yang lalu tetapi kini telah berakhir setelah perkara itu diketahui Adira.

“Ya, betul cerita tu, saya memang ada berkawan dengan seorang pelakon wanita tapi hubungan tersebut sudah diketahui Yayang (Adira) selepas pelakon itu sendiri bocor rahsia.

Datuk Red diminta mengulas lebih lanjut mengenai hubungannya dengan seorang pelakon yang berasal dari negeri yang sama dengan isteri keduanya itu.

“Pada awalnya dia janji tak mahu kecoh-kecoh, tapi dia pula yang bagi tahu Adira. Memang kena marahlah saya. Mungkin juga ada kehendak dia yang tak saya turuti,” ujarnya kepada mStar Online.

Pasangan Datuk Red dan Adira berkahwin di Songkhla, Thailand pada 3 Disember 2015 dan menimang cahaya mata pada 10 Mac lepas yang diberi nama Anggerik.

Sumber- mStar Online

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s